TEST WILIER CENTO 1 HYBRID (WC1HY)

(4) Comments
 1. Hoi Hans.

  Mooi verslag en eindelijk is de puzzel opgelost.

  Het heeft bij mij wel even geduurd voor ik overgegaan ben tot aanschaf van een e-bike stadsfiets. Ik vond altijd dat, zolang ik nog actief was op de racefiets en MTB, ik geen e-bike zou aanschaffen. Maar nu ik er een heb zou ik niet meer terugwillen naar zonder ondersteuning. Heb ook al gekeken naar een E-MTB maar voor mij is eveneens het prijskaartje daarvan te hoog.
  Voorlopig nog maar met eigen kracht en dan maar wat langzamer en minder steil.

  Gr. Harry

  1. ‘Voorlopig nog maar met eigen kracht en dan maar wat langzamer en minder steil’
   Volgens mij gaat het je allemaal nog behoorlijk goed af Harry!

   Groet,
   Hans

 2. Wat leuk dat je deze fiets een tijdje kon uitproberen, maar foi… wat een prijskaartje!

 3. Was zeker leuk om te proberen en het fietste ook best wel goed met een extra steuntje op de lastige momenten.
  Helaas zijn fietsen tegenwoordig niet aan te slepen en daardoor schrikbarend duur…

LEAVE A REPLY

Your email address will not be published. Required fields are marked *