Persoonlijk VERHALEN

Afscheid…

By
on
5 mei 2016

Jij bracht me dagelijks naar mijn werk en nam me ook weer mee terug. Samen gingen we er wel eens op uit om zomaar een stukje te fietsen, vooral bij mooi weer zwerfden we langs de mooie wegen en paden in de buurt. Soms s’avonds, net na het eten, even langs de Wetering of de Wijthmenerplas en dan langzaam de zon onder zien gaan.
Ik heb je tot het uiterste gedwongen toen we samen naar Rome reisden. Die eerste weken met regen en wind, maar je stond pal hoe zwaar beladen ook. Zwoegend trokken we de Alpen en Appenijnen over op weg naar de Eeuwige stad.
Deze week zijn onze wegen gescheiden en heb ik afscheid van je genomen, met een dubbel gevoel en een knoop in de maag. Want je was mooi, nee bloedmooi. Maar ik wilde wat anders omdat het bloed kruipt waar het niet gaan kan…
Toch wilde ik stijlvol afscheid van je nemen en om te zorgen dat jij je niet ingeruild zou voelen heb ik een nieuw maatje voor gezocht, twee zelfs.

Vanaf nu sla jij nieuwe wegen in met twee hele leuke en ondernemende fietsdames. Jij zult nog vele mooie kilometers tegemoet gaan tot ver over onze grenzen. Ik kan je met een gerust hart laten gaan en je bedanken voor bewezen diensten, omdat ik weet dat waar je nu bent ze erg gelukkig met jou zijn.

Bedankt mooie, trouwe Santos Travelmaster….

20160502_204734

TAGS
RELATED POSTS
1 Comment
 1. Beantwoorden

  Ruud

  5 mei 2016

  Hans,

  Dat is nou weer niet zo slim, je had die dames erbij moeten nemen en niet je fiets verkopen…. Ach ach wat een ellende toch weer.

  Op naar de mooie tochten op je mooie nieuwe fietsie.

  Grt, Ruud.

LEAVE A COMMENT

TOERKOORTS
TOERFIETSER

In de categorie Toerfietser staan verhalen en verslagen van de diverse toertochten en meerdaagse tochten die ik met toerclub Swolland heb gemaakt, als ook verslagen van diverse solo (vakantie) fietstochten die ik alleen heb gereden.

TOERFIETSER

TOERFIETSER VOERT HET PELOTON AAN..

TOERFIETSER FOTOGALERIJ
KOERSNIEUWS

In de categorie Koersnieuws aandacht voor verhalen uit de wereld van de professionals. Over renners en oud-renners, koersen, grote rondes en klassiekers

KOERSNIEUWS
WIELERHISTORIE

In de categorie wielerhistorie gaan we niet alleen terug naar het verre en nabije verleden van het wielrennen, maar komt ook de historie van het materiaal aan bod.

WIELERHISTORIE
UCI WORLD TOUR 2019
WK WIELRENNEN 2019
VIDEO: GCN Epic clims ‘Alpe d’Huez’
Toerkoorts steunt:
Toerclub Swolland
GESCHIEDENIS VAN DE NEDERLANDSE SPORT
NTFU
TOERFIETSER IS GEABONNEERD OP:

Uit liefde voor de stiel..

TOERFIETSER IS GEABONNEERD OP:

Literaire wielerverhalen..

ZOEK BERICHTEN OP DATUM
december 2022
M D W D V Z Z
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  
HADEGRO TWEETS
DOCUMENTAIRES

 

Wielrennen is een sport waarin verhalen legendes worden. Er is onnoemlijk veel over geschreven en er is veel over verteld, ook in documentaire vorm.In deze categorie zijn de mooiste wielerdocumentaires van toen en nu verzameld.

 

2 DOC WIELERDOCU’S
VPRO SPORT DOCUMENTAIRES
ANDERE TIJDEN SPORT
REVIEWS

 

In de categorie reviews bespreek ik  zaken die te maken hebben met de wielersport. Dat kan van alles zijn; van mijn eigen materiaal tot boeken, tijdschriften of beeldmateriaal.

VERHALEN

In de categorie Verhalen kan van alles aan bod komen; zowel fiets als niet-fiets gerelateerde onderwerpen, er is tenslotte meer in het leven dan fietsen alleen..

ZOEK OP ONDERWERP