Geen categorie

Bicycle Repairman

By
on
5 april 2013

Elke top fietser heeft natuurlijk z’n eigen mecanicien laten we dat voorop stellen, ik dus ook.
Tijdens de Politietocht van deze week (waarover later meer) merkte ik dat de aandrijving van mijn Wilier niet zo gladjes meer liep en ondanks dat ik net behoorlijk heb geïnvesteerd in gereedschap, zodat ik de vervanging ook eens zelf kan uitvoeren, moest ik door tijdgebrek toch weer een beroep doen op mijn persoonlijke mecanicien (om de identiteit van mijn rijwielhersteller te garanderen noem ik hier geen namen)

Zo kwam het dat ik donderdagochtend mijn fiets bracht, samen met een cassette en een ketting, en een uurtje later alweer het bericht ontving dat het klusje geklaard was (inclusief een nieuw gemonteerd voorblad). Kijk……. en dat zijn nog eens fietsenmakers !
Komende zaterdag fiets ik dus weer iets geruislozer mee.
Speciaal voor mijn persoonlijke mecanicien de volgende ode aan alle snelle fietsenmakers van het land;

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT

TOERKOORTS
TOERFIETSER

In de categorie Toerfietser staan verhalen en verslagen van de diverse toertochten en meerdaagse tochten die ik met toerclub Swolland heb gemaakt, als ook verslagen van diverse solo (vakantie) fietstochten die ik alleen heb gereden.

TOERFIETSER

TOERFIETSER VOERT HET PELOTON AAN..

TOERFIETSER FOTOGALERIJ
KOERSNIEUWS

In de categorie Koersnieuws aandacht voor verhalen uit de wereld van de professionals. Over renners en oud-renners, koersen, grote rondes en klassiekers

KOERSNIEUWS
WIELERHISTORIE

In de categorie wielerhistorie gaan we niet alleen terug naar het verre en nabije verleden van het wielrennen, maar komt ook de historie van het materiaal aan bod.

WIELERHISTORIE
UCI WORLD TOUR 2019
WK WIELRENNEN 2019
VIDEO: GCN Epic clims ‘Alpe d’Huez’
Toerkoorts steunt:
Toerclub Swolland
GESCHIEDENIS VAN DE NEDERLANDSE SPORT
NTFU
TOERFIETSER IS GEABONNEERD OP:

Uit liefde voor de stiel..

TOERFIETSER IS GEABONNEERD OP:

Literaire wielerverhalen..

ZOEK BERICHTEN OP DATUM
november 2022
M D W D V Z Z
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  
HADEGRO TWEETS
DOCUMENTAIRES

 

Wielrennen is een sport waarin verhalen legendes worden. Er is onnoemlijk veel over geschreven en er is veel over verteld, ook in documentaire vorm.In deze categorie zijn de mooiste wielerdocumentaires van toen en nu verzameld.

 

2 DOC WIELERDOCU’S
VPRO SPORT DOCUMENTAIRES
ANDERE TIJDEN SPORT
REVIEWS

 

In de categorie reviews bespreek ik  zaken die te maken hebben met de wielersport. Dat kan van alles zijn; van mijn eigen materiaal tot boeken, tijdschriften of beeldmateriaal.

VERHALEN

In de categorie Verhalen kan van alles aan bod komen; zowel fiets als niet-fiets gerelateerde onderwerpen, er is tenslotte meer in het leven dan fietsen alleen..

ZOEK OP ONDERWERP