Solo toertochten

Kilometers sprokkelen

By on 3 december 2012

Op een dag na 1 maand geleden plaatste ik hier een laatste bericht. Het geeft wel aan hoe de maand november, op fietsgebied, is verlopen….weinig verheffend.
Natuurlijk heb ik wel een paar korte tochtjes op de MTB gefietst maar al met al was het een tegenvallende maand.
Hoofdoorzaak was vooral het tegenvallende weer in combinatie met veel familiare verplichtingen, uiteindelijk wist ik in het laatste weekend toch nog een tweetal keren op te stappen.

Afgelopen vrijdag was het redelijk maar wel fris weer, ideaal om weer eens het bos in te gaan.
Bij Heerde even lekker een paar rondjes op het MTB parcours gefietst met tussendoor een korte koffiestop bij de Ossenstal, in totaal goed voor 45 km.

Ook zondag was het gelukkig droog en bovendien iets minder fris dan vrijdag. Rond het middaguur vertrokken voor een retourtje Luttenberg en met 60 km uit en thuis.
Hopelijk zit het weer in december ook nog een beetje mee zodat er wellicht nog een tochtje met de club in zit.
Na de kerst gaan we, ijs en weder dienende, in ieder geval nog op voor de ‘calorieentocht’ en wie weet wat er voor die tijd nog meer mogelijk is…………

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT

TOERFIETSER

In de categorie Toerfietser staan verhalen en verslagen van de diverse toertochten en meerdaagse tochten die ik met toerclub Swolland heb gemaakt, als ook verslagen van diverse solo (vakantie) fietstochten die ik alleen heb gereden.

ZOEK OP ONDERWERP