SOLO TOERTOCHTEN

Kilometers sprokkelen

By
on
3 december 2012

Op een dag na 1 maand geleden plaatste ik hier een laatste bericht. Het geeft wel aan hoe de maand november, op fietsgebied, is verlopen….weinig verheffend.
Natuurlijk heb ik wel een paar korte tochtjes op de MTB gefietst maar al met al was het een tegenvallende maand.
Hoofdoorzaak was vooral het tegenvallende weer in combinatie met veel familiare verplichtingen, uiteindelijk wist ik in het laatste weekend toch nog een tweetal keren op te stappen.

Afgelopen vrijdag was het redelijk maar wel fris weer, ideaal om weer eens het bos in te gaan.
Bij Heerde even lekker een paar rondjes op het MTB parcours gefietst met tussendoor een korte koffiestop bij de Ossenstal, in totaal goed voor 45 km.

Ook zondag was het gelukkig droog en bovendien iets minder fris dan vrijdag. Rond het middaguur vertrokken voor een retourtje Luttenberg en met 60 km uit en thuis.
Hopelijk zit het weer in december ook nog een beetje mee zodat er wellicht nog een tochtje met de club in zit.
Na de kerst gaan we, ijs en weder dienende, in ieder geval nog op voor de ‘calorieentocht’ en wie weet wat er voor die tijd nog meer mogelijk is…………

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT

TOERKOORTS
TOERFIETSER

In de categorie Toerfietser staan verhalen en verslagen van de diverse toertochten en meerdaagse tochten die ik met toerclub Swolland heb gemaakt, als ook verslagen van diverse solo (vakantie) fietstochten die ik alleen heb gereden.

TOERFIETSER

TOERFIETSER VOERT HET PELOTON AAN..

TOERFIETSER FOTOGALERIJ
KOERSNIEUWS

In de categorie Koersnieuws aandacht voor verhalen uit de wereld van de professionals. Over renners en oud-renners, koersen, grote rondes en klassiekers

KOERSNIEUWS
WIELERHISTORIE

In de categorie wielerhistorie gaan we niet alleen terug naar het verre en nabije verleden van het wielrennen, maar komt ook de historie van het materiaal aan bod.

WIELERHISTORIE
UCI WORLD TOUR 2019
WK WIELRENNEN 2019
VIDEO: GCN Epic clims ‘Alpe d’Huez’
Toerkoorts steunt:
Toerclub Swolland
GESCHIEDENIS VAN DE NEDERLANDSE SPORT
NTFU
TOERFIETSER IS GEABONNEERD OP:

Uit liefde voor de stiel..

TOERFIETSER IS GEABONNEERD OP:

Literaire wielerverhalen..

ZOEK BERICHTEN OP DATUM
december 2022
M D W D V Z Z
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  
HADEGRO TWEETS
DOCUMENTAIRES

 

Wielrennen is een sport waarin verhalen legendes worden. Er is onnoemlijk veel over geschreven en er is veel over verteld, ook in documentaire vorm.In deze categorie zijn de mooiste wielerdocumentaires van toen en nu verzameld.

 

2 DOC WIELERDOCU’S
VPRO SPORT DOCUMENTAIRES
ANDERE TIJDEN SPORT
REVIEWS

 

In de categorie reviews bespreek ik  zaken die te maken hebben met de wielersport. Dat kan van alles zijn; van mijn eigen materiaal tot boeken, tijdschriften of beeldmateriaal.

VERHALEN

In de categorie Verhalen kan van alles aan bod komen; zowel fiets als niet-fiets gerelateerde onderwerpen, er is tenslotte meer in het leven dan fietsen alleen..

ZOEK OP ONDERWERP