Op zoek naar een nieuwe fiets (deel 3)

(6) Comments
 1. cees v d Knaap says:

  Het is wel een hele mooie fiets,prachtige kleur jammer dat het zo afloopt,heel veel sterkte met je gezondheid.En dat je toch veel km nog mag fietsen op dit stukje vakwerk van Bike4 Trekking,ik rij zelf ook op een avaghon S28 vacantiefiets

  1. Hans de Groot says:

   Dank je wel Cees,
   Ik hoop inderdaad ook dat ik nog veel kilometers op die mooie Avaghon mag rijden…

 2. Hans,
  wat is dit schrikken, Vreugde en verdriet , een trots gevoel en onmacht in dit kort verslag. Het zit je niet mee. Heel veel sterkte, ook namens Ellen.

 3. Hoe is het nu dan?

 4. Rij je nog steeds op de x29? Wat zijn/waren je ervaringen?

  mvg,
  Patrick

  1. toerkoorts says:

   Hallo Patrick,
   Nee ik rijdt niet meer op X29. Helaas is deze total loss geraakt tijdens een aanrijding met een achteropkomende auto. Inmiddels (en mede dankzij de verzekering) ben ik nu in het bezit van een Santos Travellite.
   Mijn ervaringen met de X29 waren wisselend. Ik wilde hem gebruiken voor zowel woon-werk verkeer alsmede als mountainbike. Voor dat laatste vond ik de fiets toch te zwaar (staal) en niet super wendbaar. Voor woon-werk was ie prima te gebruiken maar of je daar alleen de aanschafprijs voor wilt betalen?
   Inmiddels ben ik erg tevreden met de Santos, die ik overigens niet als MTB, gebruik maar voor woon-werk en fietsvakanties.
   Groet,
   Hans

LEAVE A REPLY

Your email address will not be published. Required fields are marked *