Geen categorie

Oudejaarsdag

By
on
31 december 2012

Terwijl buiten de (vuurwerk)bommen ontploffen en binnen de oliebollen op tafel staan, schrijf ik het laatste stukje van 2012.
Het was weer een enerverend fietsjaar waarin ik, ondanks een 40 urige werkweek, toch nog 6200 km bij elkaar wist te fietsen.

Het fietsjaar begon dit jaar met enkele MTB tochten richting Staphorst en Ommen, terwijl de eerste (koude)race kilometers een rondje Beulakerwiede betrof.
Verder zag het jaar er vrij normaal uit en afgezien van het Buitenland weekend en de Mergelheuvelland 2-daagse waren er voor mij dit jaar geen grote fietsevenementen.
Het weer was over het geheel genomen erg wisselend en ik denk dat ik niet te veel zeg als ik vind dat het wel eens beter geweest is. Het duurde lang voor het echte mooie fietsweer kwam en het was ook vrij snel weer weg. De maanden november en december waren ronduit slecht te noemen en in deze maanden is er, door mij, verhoudingsgewijs weinig gefietst.

Het nieuwe jaar staat voor de deur, een jaar met nieuwe uitdagingen en plannen. Zo fiets ik volgend jaar solo van Zwolle naar Rome, ga ik voor de tweede keer de Elfstedentocht fietsen en ga ik zeker weer mee met het buitenland weekend dat dit jaar in Luxemburg zal plaatsvinden.
Verder zien we wel hoeveel kilometers gefietst gaan worden en op welke onbekende plekken we dit jaar allemaal uitkomen op de fiets.

Voor nu wens ik iedereen alvast een heel sportief, gezond en gelukkig 2013 !

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT

TOERKOORTS
TOERFIETSER

In de categorie Toerfietser staan verhalen en verslagen van de diverse toertochten en meerdaagse tochten die ik met toerclub Swolland heb gemaakt, als ook verslagen van diverse solo (vakantie) fietstochten die ik alleen heb gereden.

TOERFIETSER

TOERFIETSER VOERT HET PELOTON AAN..

TOERFIETSER FOTOGALERIJ
KOERSNIEUWS

In de categorie Koersnieuws aandacht voor verhalen uit de wereld van de professionals. Over renners en oud-renners, koersen, grote rondes en klassiekers

KOERSNIEUWS
WIELERHISTORIE

In de categorie wielerhistorie gaan we niet alleen terug naar het verre en nabije verleden van het wielrennen, maar komt ook de historie van het materiaal aan bod.

WIELERHISTORIE
UCI WORLD TOUR 2019
WK WIELRENNEN 2019
VIDEO: GCN Epic clims ‘Alpe d’Huez’
Toerkoorts steunt:
Toerclub Swolland
GESCHIEDENIS VAN DE NEDERLANDSE SPORT
NTFU
TOERFIETSER IS GEABONNEERD OP:

Uit liefde voor de stiel..

TOERFIETSER IS GEABONNEERD OP:

Literaire wielerverhalen..

ZOEK BERICHTEN OP DATUM
december 2022
M D W D V Z Z
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  
HADEGRO TWEETS
DOCUMENTAIRES

 

Wielrennen is een sport waarin verhalen legendes worden. Er is onnoemlijk veel over geschreven en er is veel over verteld, ook in documentaire vorm.In deze categorie zijn de mooiste wielerdocumentaires van toen en nu verzameld.

 

2 DOC WIELERDOCU’S
VPRO SPORT DOCUMENTAIRES
ANDERE TIJDEN SPORT
REVIEWS

 

In de categorie reviews bespreek ik  zaken die te maken hebben met de wielersport. Dat kan van alles zijn; van mijn eigen materiaal tot boeken, tijdschriften of beeldmateriaal.

VERHALEN

In de categorie Verhalen kan van alles aan bod komen; zowel fiets als niet-fiets gerelateerde onderwerpen, er is tenslotte meer in het leven dan fietsen alleen..

ZOEK OP ONDERWERP