Project nieuwe fiets 2017 (7)

(4) Comments
 1. Hans,

  gefeliciteerd met je keuze! En bedankt voor het educatieve proces om ons mee te laten lezen met jouw gedachten en beslissings process. Hoewel de meesten een andere invulling zouden geven aan jouw selectie parameters, denk ik wel dat je in de toekomst enorm zal gaan genieten van deze mooie fiets en je niet achteraf zal gaan twijfelen. Wij hebben alleen het nadeel dat we voor jaren tegen deze fiets en kleur moeten aankijken, maar eigenlijk gaat het ook om het genieten van de wereld om ons heen en vooral het genieten van elkaars gezelschap, steun in voor- en tegenspoed in onze gezamenlijke hobbie; – het materiaal is slechts een middel hiervoor. De Canyon is zeker een mooie en gedegen fiets. Geniet er maar van. Je hebt het zeker verdiend!

  1. Hans de Groot says:

   Dank je wel Jaap!
   Met de Canyon was het liefde op het eerste gezicht en, zoals we allen weten, mag je daar nooit aan voorbijgaan.
   Ik heb een weloverwogen keus gemaakt en hoop straks vele pechvrije en veilige kilometers met deze fiets en met mijn vrienden bij TC Swolland te fietsen…

   Hans

 2. TheReactor8 says:

  Mijn zoektocht heb ik meer op basis van onderdelen/prijs verhouding gezocht en ik wilde niet meer dan 2000 euro uitgeven. Uiterlijk was minder belangrijk, maar ook hier geen probleem. Ik kwam vorig jaar uit op de Endurace 7.0 SL uit. Ik snap dat mensen die dingen uitzoeken en dus meer rationeel kopen uitkomen op Canyon. Ik ben inmiddels 6000 km verder en super blij.

  1. Hans de Groot says:

   Hallo TheReactor8,
   Ik heb de eerste 1000 km er nu opzitten en ook ik ben superblij met mijn Canyon Endurace!

LEAVE A REPLY

Your email address will not be published. Required fields are marked *