Geen categorie

Toerkoorts verloot 2 deelnametickets (+wielershirt) voor de Tour d’Utrecht 2016

By
on
18 mei 2016

In aansluiting op mijn blog van 3 mei j.l. over de Tour d’Utrecht 2016 nog even ter herrinnering;

Iedereen die zich, middels het opgeven van zijn emailadres, heeft geregistreerd op Toerkoorts.nl komt in aanmerking voor 2 startkaarten inclusief wielershirt van de Tour d’Utrecht op zondag 3 juli a.s.
Op zaterdag 4 juni zal ik uit alle geregistreerde lezers van Toerkoorts de winnaars loten en diegene zal per email op de hoogte worden gesteld.

Registreren (en kans maken op de deelnametickets) kan alleen door je emailadres in te vullen in het daarvoor bestemde vak in het menu aan de rechterkant van de blog (zie voorbeeld hieronder). Hieraan zijn verder geen kosten verbonden en je emailadres zal niet voor andere doeleinden gebruikt worden dan ter notificatie van een nieuwe post op Toerkoorts.nl
Registratie Toerkoorts

Dus schroom niet, registreer je op toerkoorts.nl en maak kans op gratis deelname aan de Tour d’Utrecht 2016

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT

TOERKOORTS
TOERFIETSER

In de categorie Toerfietser staan verhalen en verslagen van de diverse toertochten en meerdaagse tochten die ik met toerclub Swolland heb gemaakt, als ook verslagen van diverse solo (vakantie) fietstochten die ik alleen heb gereden.

TOERFIETSER

TOERFIETSER VOERT HET PELOTON AAN..

TOERFIETSER FOTOGALERIJ
KOERSNIEUWS

In de categorie Koersnieuws aandacht voor verhalen uit de wereld van de professionals. Over renners en oud-renners, koersen, grote rondes en klassiekers

KOERSNIEUWS
WIELERHISTORIE

In de categorie wielerhistorie gaan we niet alleen terug naar het verre en nabije verleden van het wielrennen, maar komt ook de historie van het materiaal aan bod.

WIELERHISTORIE
UCI WORLD TOUR 2019
WK WIELRENNEN 2019
VIDEO: GCN Epic clims ‘Alpe d’Huez’
Toerkoorts steunt:
Toerclub Swolland
GESCHIEDENIS VAN DE NEDERLANDSE SPORT
NTFU
TOERFIETSER IS GEABONNEERD OP:

Uit liefde voor de stiel..

TOERFIETSER IS GEABONNEERD OP:

Literaire wielerverhalen..

ZOEK BERICHTEN OP DATUM
november 2022
M D W D V Z Z
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  
HADEGRO TWEETS
DOCUMENTAIRES

 

Wielrennen is een sport waarin verhalen legendes worden. Er is onnoemlijk veel over geschreven en er is veel over verteld, ook in documentaire vorm.In deze categorie zijn de mooiste wielerdocumentaires van toen en nu verzameld.

 

2 DOC WIELERDOCU’S
VPRO SPORT DOCUMENTAIRES
ANDERE TIJDEN SPORT
REVIEWS

 

In de categorie reviews bespreek ik  zaken die te maken hebben met de wielersport. Dat kan van alles zijn; van mijn eigen materiaal tot boeken, tijdschriften of beeldmateriaal.

VERHALEN

In de categorie Verhalen kan van alles aan bod komen; zowel fiets als niet-fiets gerelateerde onderwerpen, er is tenslotte meer in het leven dan fietsen alleen..

ZOEK OP ONDERWERP