Solo toertochten

Trainingsrit van 80 kilometer

By on 26 februari 2012

Volgende week is het dan eindelijk zover, de eerste wegtoertocht met TC Swolland in 2012. Daarom vandaag maar even de nodige trainingskilometers gemaakt.
Omdat ik vanochtend nog van alles te doen had vetrok ik pas om half één in NW-richting, dit i.v.m de heersende windrichting.
Via de nieuwe spoorbrug over de IJssel ging het richting Hattemerbroek en Wezep, de wind bleek toch weer harder dan de beloofde kracht 2……..altijd hetzelfde liedje.
Vooral in het kale land tussen Wezep en Kampen moest ik behoorlijk trappen, in de buurt van Noordeinde besloot ik om een rondje via Elburg te gaan maken. Had ik in ieder geval de wind even in de rug. Na 37 km kwam ik in het oude vestingstadje aan, ik had eigenlijk wel zin in koffie maar ik kon me inhouden en fietste door richting Hoge Enk.
Geholpen door mijn Garmin GPS trapte ik verder richting ‘t Harde en kwam, eigenlijk onbedoeld, langs de sportvelden van DSV Doornspijk, tja…….
Via allerlei (fraaie) omwegen kwam ik in de buurt van IJsseldijk richting Zalk, dit keer echter niet over de dijk maar er langs heen.
Uiteindelijk dus met 80 km op de teller weer thuis, lekker gefietst maar niet al te hard (26 km/h)

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT

TOERFIETSER

In de categorie Toerfietser staan verhalen en verslagen van de diverse toertochten en meerdaagse tochten die ik met toerclub Swolland heb gemaakt, als ook verslagen van diverse solo (vakantie) fietstochten die ik alleen heb gereden.

ZOEK OP ONDERWERP