SOLO TOERTOCHTEN

Trainingsrit van 80 kilometer

By
on
26 februari 2012

Volgende week is het dan eindelijk zover, de eerste wegtoertocht met TC Swolland in 2012. Daarom vandaag maar even de nodige trainingskilometers gemaakt.
Omdat ik vanochtend nog van alles te doen had vetrok ik pas om half één in NW-richting, dit i.v.m de heersende windrichting.
Via de nieuwe spoorbrug over de IJssel ging het richting Hattemerbroek en Wezep, de wind bleek toch weer harder dan de beloofde kracht 2……..altijd hetzelfde liedje.
Vooral in het kale land tussen Wezep en Kampen moest ik behoorlijk trappen, in de buurt van Noordeinde besloot ik om een rondje via Elburg te gaan maken. Had ik in ieder geval de wind even in de rug. Na 37 km kwam ik in het oude vestingstadje aan, ik had eigenlijk wel zin in koffie maar ik kon me inhouden en fietste door richting Hoge Enk.
Geholpen door mijn Garmin GPS trapte ik verder richting ’t Harde en kwam, eigenlijk onbedoeld, langs de sportvelden van DSV Doornspijk, tja…….
Via allerlei (fraaie) omwegen kwam ik in de buurt van IJsseldijk richting Zalk, dit keer echter niet over de dijk maar er langs heen.
Uiteindelijk dus met 80 km op de teller weer thuis, lekker gefietst maar niet al te hard (26 km/h)

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT

TOERKOORTS
TOERFIETSER

In de categorie Toerfietser staan verhalen en verslagen van de diverse toertochten en meerdaagse tochten die ik met toerclub Swolland heb gemaakt, als ook verslagen van diverse solo (vakantie) fietstochten die ik alleen heb gereden.

TOERFIETSER

TOERFIETSER VOERT HET PELOTON AAN..

TOERFIETSER FOTOGALERIJ
KOERSNIEUWS

In de categorie Koersnieuws aandacht voor verhalen uit de wereld van de professionals. Over renners en oud-renners, koersen, grote rondes en klassiekers

KOERSNIEUWS
WIELERHISTORIE

In de categorie wielerhistorie gaan we niet alleen terug naar het verre en nabije verleden van het wielrennen, maar komt ook de historie van het materiaal aan bod.

WIELERHISTORIE
UCI WORLD TOUR 2019
WK WIELRENNEN 2019
VIDEO: GCN Epic clims ‘Alpe d’Huez’
Toerkoorts steunt:
Toerclub Swolland
GESCHIEDENIS VAN DE NEDERLANDSE SPORT
NTFU
TOERFIETSER IS GEABONNEERD OP:

Uit liefde voor de stiel..

TOERFIETSER IS GEABONNEERD OP:

Literaire wielerverhalen..

ZOEK BERICHTEN OP DATUM
december 2022
M D W D V Z Z
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  
HADEGRO TWEETS
DOCUMENTAIRES

 

Wielrennen is een sport waarin verhalen legendes worden. Er is onnoemlijk veel over geschreven en er is veel over verteld, ook in documentaire vorm.In deze categorie zijn de mooiste wielerdocumentaires van toen en nu verzameld.

 

2 DOC WIELERDOCU’S
VPRO SPORT DOCUMENTAIRES
ANDERE TIJDEN SPORT
REVIEWS

 

In de categorie reviews bespreek ik  zaken die te maken hebben met de wielersport. Dat kan van alles zijn; van mijn eigen materiaal tot boeken, tijdschriften of beeldmateriaal.

VERHALEN

In de categorie Verhalen kan van alles aan bod komen; zowel fiets als niet-fiets gerelateerde onderwerpen, er is tenslotte meer in het leven dan fietsen alleen..

ZOEK OP ONDERWERP