Toerfietser

Website Toerkoorts ziet het levenslicht

By on 4 december 2015

Het is zover, vandaag komt mijn nieuwe website, eerder dan gepland, online.
Als opvolger van de ‘Toerfietser weblog’ is hier TOERKOORTS

Toerkoorts is een website over wielrennen, toerfietsen, fietskoorts en heel soms over andere zaken. Behalve verslagen van mijn eigen fietsavonturen, die een plek heb gevonden onder de welbekende menu titel Toerfietser, probeer ik mijn kijk op het wedstrijdfietsen te geven (zowel bij de profs als bij de amateurs, mannen en vrouwen) onder de menu titel Koersnieuws.
Onder de menu titel Reviews plaats ik recensies van boeken, films, beurzen en allerhande producten die met wielrennen en toerfietsen te maken hebben. De menu titel Documentaires spreekt natuurlijk voor zich, hieronder komen de mooiste wieler documentaires te staan. De vreemde eend in de bijt is Lekke Band over alles wat niet fiets gerelateerd is, want fietsen met een lekke band gaat niet en soms, heel soms zijn er ook nog andere onderwerpen die mij bezighouden.
Over Mij gaat vanzelfsprekend over mijzelf, wie ik ben en wat mij beweegt. Via Contact kun je mij een bericht sturen of een vraag stellen. Mocht je willen reageren op een afzonderlijk bericht dan kan dit middels de ‘post a comment‘ link onder elk bericht.
Ik zou graag jullie feedback horen over de website, de vormgeving en de inhoud.

Ik hoop dat iedere bezoeker van Toerkoorts met veel plezier mijn berichten leest en het niet bij één bezoek zal houden. Ook zou ik het erg leuk vinden als mijn bezoekers willen meewerken aan het vergroten van de naamsbekendheid van TOERKOORTS middels het liken van de aan deze website gekoppelde facebookpagina: Toerkoorts facebook of door middel van mond op mond reclame.

Nogmaals WELKOM en veel leesplezier !

Hans de Groot

 

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT

TOERFIETSER

In de categorie Toerfietser staan verhalen en verslagen van de diverse toertochten en meerdaagse tochten die ik met toerclub Swolland heb gemaakt, als ook verslagen van diverse solo (vakantie) fietstochten die ik alleen heb gereden.

TOERFIETSER

TOERFIETSER VOERT HET PELOTON AAN..

TOERFIETSER FOTOGALERIJ

Deze diashow vereist JavaScript.

Toerclub Swolland
NTFU
TOERFIETSER IS GEABONNEERD OP:

Uit liefde voor de stiel..

TOERFIETSER IS GEABONNEERD OP:

Literaire wielerverhalen..

REACTIES VAN BEZOEKERS
ZOEK OP ONDERWERP