TOERFIETSER

Website Toerkoorts ziet het levenslicht

By
on
4 december 2015

Het is zover, vandaag komt mijn nieuwe website, eerder dan gepland, online.
Als opvolger van de ‘Toerfietser weblog’ is hier TOERKOORTS

Toerkoorts is een website over wielrennen, toerfietsen, fietskoorts en heel soms over andere zaken. Behalve verslagen van mijn eigen fietsavonturen, die een plek heb gevonden onder de welbekende menu titel Toerfietser, probeer ik mijn kijk op het wedstrijdfietsen te geven (zowel bij de profs als bij de amateurs, mannen en vrouwen) onder de menu titel Koersnieuws.
Onder de menu titel Reviews plaats ik recensies van boeken, films, beurzen en allerhande producten die met wielrennen en toerfietsen te maken hebben. De menu titel Documentaires spreekt natuurlijk voor zich, hieronder komen de mooiste wieler documentaires te staan. De vreemde eend in de bijt is Lekke Band over alles wat niet fiets gerelateerd is, want fietsen met een lekke band gaat niet en soms, heel soms zijn er ook nog andere onderwerpen die mij bezighouden.
Over Mij gaat vanzelfsprekend over mijzelf, wie ik ben en wat mij beweegt. Via Contact kun je mij een bericht sturen of een vraag stellen. Mocht je willen reageren op een afzonderlijk bericht dan kan dit middels de ‘post a comment‘ link onder elk bericht.
Ik zou graag jullie feedback horen over de website, de vormgeving en de inhoud.

Ik hoop dat iedere bezoeker van Toerkoorts met veel plezier mijn berichten leest en het niet bij één bezoek zal houden. Ook zou ik het erg leuk vinden als mijn bezoekers willen meewerken aan het vergroten van de naamsbekendheid van TOERKOORTS middels het liken van de aan deze website gekoppelde facebookpagina: Toerkoorts facebook of door middel van mond op mond reclame.

Nogmaals WELKOM en veel leesplezier !

Hans de Groot

 

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT

TOERKOORTS
TOERFIETSER

In de categorie Toerfietser staan verhalen en verslagen van de diverse toertochten en meerdaagse tochten die ik met toerclub Swolland heb gemaakt, als ook verslagen van diverse solo (vakantie) fietstochten die ik alleen heb gereden.

TOERFIETSER

TOERFIETSER VOERT HET PELOTON AAN..

TOERFIETSER FOTOGALERIJ
KOERSNIEUWS

In de categorie Koersnieuws aandacht voor verhalen uit de wereld van de professionals. Over renners en oud-renners, koersen, grote rondes en klassiekers

KOERSNIEUWS
WIELERHISTORIE

In de categorie wielerhistorie gaan we niet alleen terug naar het verre en nabije verleden van het wielrennen, maar komt ook de historie van het materiaal aan bod.

WIELERHISTORIE
UCI WORLD TOUR 2019
WK WIELRENNEN 2019
VIDEO: GCN Epic clims ‘Alpe d’Huez’
Toerkoorts steunt:
Toerclub Swolland
GESCHIEDENIS VAN DE NEDERLANDSE SPORT
NTFU
TOERFIETSER IS GEABONNEERD OP:

Uit liefde voor de stiel..

TOERFIETSER IS GEABONNEERD OP:

Literaire wielerverhalen..

ZOEK BERICHTEN OP DATUM
december 2022
M D W D V Z Z
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  
HADEGRO TWEETS
DOCUMENTAIRES

 

Wielrennen is een sport waarin verhalen legendes worden. Er is onnoemlijk veel over geschreven en er is veel over verteld, ook in documentaire vorm.In deze categorie zijn de mooiste wielerdocumentaires van toen en nu verzameld.

 

2 DOC WIELERDOCU’S
VPRO SPORT DOCUMENTAIRES
ANDERE TIJDEN SPORT
REVIEWS

 

In de categorie reviews bespreek ik  zaken die te maken hebben met de wielersport. Dat kan van alles zijn; van mijn eigen materiaal tot boeken, tijdschriften of beeldmateriaal.

VERHALEN

In de categorie Verhalen kan van alles aan bod komen; zowel fiets als niet-fiets gerelateerde onderwerpen, er is tenslotte meer in het leven dan fietsen alleen..

ZOEK OP ONDERWERP